Uw kamer

De B&B beschikt over een eigen ingang en bevindt zich op de eerste verdieping van het rechter gedeelte van het huis.

Rick en Miranda wonen/slapen in het linker gedeelte met een aparte ingang. De gehele rechter verdieping is tot uw beschikking en bestaat uit een slaapkamer, een zitkamer, een toilet en een badkamer met douche. De B&B is geschikt voor twee personen.

De slaapkamer ligt op het oosten, hier wordt u ’s morgens gewekt door de zon en heeft u uitzicht op de grote tuin.

De zitkamer ligt op het westen, vanuit deze kamer kunt u genieten van mooie vergezichten en op slechts een paar honderd meter kunt u de stoomtram die van Hoorn naar Medemblik rijdt voorbij zien komen, en mocht u nu bang zijn om hem te missen, geen nood, met zijn nostalgisch klinkende stoomfluit geeft hij ruim van tevoren aan dat hij eraan komt.

In de zitkamer wordt ’s morgens het uitgebreide ontbijt geserveerd, uiteraard op het tijdstip dat u dat wenst. Bij mooi weer kunt u er overigens ook voor kiezen om het ontbijt in de tuin te nuttigen. De kamer heeft een gezellig zitje met tv, een koelkast en mogelijkheid om koffie of thee te zetten. De tafel is prima geschikt om aan te ontbijten, maar kan ook dienst doen als bureau, mede daardoor is de B&B ook uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger. Uiteraard heeft u de beschikking over gratis Wifi. Wij houden van (huis)dieren, echter in de B&B zijn deze niet toegestaan. De B&B is rookvrij.